PDA

View Full Version : Kamarana atuh bandung koi lovers



agungmahendra
31-12-2011, 10:33 PM
Hapunten upami abdi ngawagel kanggo sadaya :cool3:

Abdi newbie hoyong ngahaturkeun "SELAMAT TAUN BARU 2012"
Mugi di tahun 2012 dunia per-koi-an bandung nambah bagus kualitasna,,nambah seueur penggemar koi-na..pokokna mugi koi lokal nambah ningkat pasarana,teu kalah sareng koi impor :rockon:

Salam kenal kanggo sadaya master koi didieu..tepangkeun abdi newbie, lokasi bandung timur (panghegar)..mohon bimbingan ti sadaya :thumb:
hatur thank you :biggrin1:

andriyana
03-01-2012, 05:33 AM
salam kenal, Kang... :)

agungmahendra
04-01-2012, 12:43 AM
salam kenal, Kang... :)

salam kenal kang andri :fish2:
asa apal,andriburayak,,hihihihi :cheer2:

demmy
04-01-2012, 11:09 PM
Salam kenal kang.....

ceem
05-02-2012, 09:22 PM
Salam kenal ......semua nya.............:rockon:

siunk
25-02-2012, 10:46 AM
hahahhahaha......iya yeuh.. salam kenal juga

Joedimas
10-04-2014, 07:07 PM
hayu urang Bandung kabeh nu hobie koi
ulah hilapnya koisfest kaping 25-26 April di kemayoran
mangga urang cobie keepingan urang teh sangkan bisa jadi juara .

Ngahiji urang kiat
Kempal sareng kois urang hebat

kacanggaring
10-04-2014, 09:56 PM
deuh.. honyong ngiringan, ngan hanjakal bentrok sareng jadwal nguli euy... hapunten weh... abdi monitor di forum wae lah... :couch2:

Joedimas
10-04-2014, 10:04 PM
deuh.. honyong ngiringan, ngan hanjakal bentrok sareng jadwal nguli euy... hapunten weh... abdi monitor di forum wae lah... :couch2:

Bolos we atu kang sadinten mah hehehehheheheheheh

kacanggaring
10-04-2014, 10:10 PM
hahaha.. mun nguli na deukeut mah bisa bolos kang.. jauh euy.. luar pulau.. :ohwell:

Joedimas
10-04-2014, 10:22 PM
hahaha.. mun nguli na deukeut mah bisa bolos kang.. jauh euy.. luar pulau.. :ohwell:


o kitu kang....wios sanes waktos dei atu hehehehheheh

Joedimas
11-04-2014, 11:07 AM
Yuwunken pidoana ah kasadaya warga Bandung
bade ngiringan kontes di Malang......

Joedimas
17-04-2014, 09:51 AM
hayu urang Bandung urang suksesken koisfest nu ka 8 iye........
engal daftarken lauk anjen ti ayena..........

lykos
21-08-2014, 09:25 PM
halo bandung sepi ya...

stanleyjr.private
22-08-2014, 12:18 PM
Sukabumi & cianjur, hadir....

dTp
23-08-2014, 02:54 AM
dibandung kenal maestro koi om lykos ??

lykos
07-10-2014, 12:54 PM
di bandung aku masih baru banget... belum banyak kenalan om

E. Gartina
07-10-2014, 09:39 PM
Salam kenal ti pribados...
Newbie ti palih kotabaru